Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی بیگی نژاد  با اشاره به حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت رسانی کشور، بیان کرد: سیستم توزیع بنزین در کشور شامل سه بخش است. بخش اول پالایشگاه که بنزین را تولید می کند. قسمت دوم جایگاه ها هستند و قسمت سوم نیز نازل ها می باشند. همه این موارد توسط یک مغز متفکر برنامه ریزی می شود. مثلا هر نازل یک کدشناسایی دارد که با آن به سیستم مرکزی وصل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پمپ بنزین نیز خودش به این سیستم مرکزی وصل است.

 وی در ادامه اظهار کرد: نرم افزاری که این توزیع را کنترل می کند به صورت کشوری بوده و در یکجا متمرکز است. فلذا زمانی که مورد حمله سایبری قرار گرفت کل کشور دچار مشکل شد. ما باید در توزیع کشوری بنزین یک بازنگری جدی داشته باشیم. در این سیستم وقتی که یک نقطه مورد حمله قرار می گیرد، همه جا آسیب می بیند.

نماینده ملایر در مجلس تصریح کرد: باید پدافند غیرعامل چندجا را تعبیه کند تا زمانی که یک نقطه مورد حمله قرار گرفت، مدیریت از جاهای دیگر صورت بگیرد. ممکن کارشناسان بررسی کنند و به این نتیجه برسند که این سیستم منطقه ای یا شهرستانی یا استانی باشد. هم کمیسیون انرژی مجلس و هم دولت در حال پیگیری است تا مدل توزیع تغییر کند.

وی در ادامه اظهار کرد: اما حواشی که به  دنبال این حمله سایبری به آن دامن زده می شود اصلا صحت ندارد. ما اصلا کمبود بنزین در کشور نداریم اما شاهد هستیم که به دروغ در حال القاء به جامعه هستند که ما با کمبود بنزین مواجه بوده و به دنبال افزایش قیمت هستیم که پشت این ماجرا نیز اسرائیلی‌ها هستند.

وی افزود: دشمنان در حال گسترش تفکر کمبود بنزین در کشور به دلیل صادرات بنزین به حزب الله و حماس هستند در حالی که این مسئله دروغ محض است. اولا که ما اصلا کمبود نداریم و دوما به آنها دائمی صادر نمی کنیم. هر موقع مازاد داشتیم نه تنها به حزب الله و حماس بلکه به کشورهای دیگر نیز صادر کردیم. این عقلانی است کشور محصول مازاد خود را صادر کند. نباید کار درست را با فضاسازی رسانه‌ای غلط جلوه داد./اعتماد

منبع: فردا

کلیدواژه: کمبود بنزین افزایش قیمت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۴۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح

به گزارش جام جم آنلاین، حمله رژیم صهیونیستی به گذرگاه رفح در نوار غزه و ایجاد ابهام در مذاکرات آتش‌بس در این منطقه سبب شد به‌دلیل تداوم نگرانی‌ها درباره تنش‌ها در خارومیانه و خطر محدودیت عرضه از این منطقه، قیمت نفت روز سه‌شنبه (۱۸ اردیبهشت‌) افزایش یابد.

قیمت معامله‌های آتی نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۸ و ۱۰ دقیقه به وقت گرینویچ با ۲۱ سنت یا ۰.۳ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۵۴ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز سه‌شنبه با یک سنت افزایش با قیمت ۷۸ دلار و ۴۹ سنت برای هر بشکه معامله شد.

تاماس وارگا از شرکت واسطه نفتی پی‌وی‌ام گفت: آتش‌بس در ابهام باقی می‌ماند و حتی اگر توافق آتش‌بس هم حاصل شود، این دغدغه همچنان وجود دارد که آیا حمله‌های حوثی‌ها در دریای سرخ متوقف و کانال سوئز بازگشایی می‌شود و خطر کشتیرانی در سراسر این منطقه به‌طور قابل توجهی کاهش می‌یابد؟

قیمت نفت خام در معامله‌های روز دوشنبه (۱۷ اردیبهشت‌) افزایش یافت و کاهش هفته گذشته را تا حدودی معکوس کرد. معامله‌های هر دو نوع نفت خام شاخص، بیشترین کاهش هفتگی خود را در سه ماه گذشته به ثبت رساندند، زیرا تمرکز بازار بر داده‌های ضعیف اشتغال در ایالات‌متحده و زمان‌بندی احتمالی کاهش نرخ بهره بانک فدرال رزرو آمریکا معطوف شده بود.

ییپ جون رانگ، استراتژیست بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش قیمت نفت در معامله‌های روز سه‌شنبه بازتاب برخی موانع موجود در مذاکرات آتش‌بس بین رژیم صهیونستی و حماس است که سبب می‌شود قیمت‌گذاری فعالان بازار براساس تنش‌های ژئوپلیتیکی مدت بیشتری طول بکشد.

افزون بر تنش‌های خاورمیانه، گزارش‌های تازه درباره ذخیره‌سازی ایالات‌متحده هم در کانون توجه قرار خواهد گرفت.

براساس نظرسنجی رویترز، پیش‌بینی می‌شد ذخیره‌سازی نفت خام و فرآورده‌های نفتی ایالات‌متحده هفته گذشته کاهش یابد. تحلیلگران هم پیش‌بینی می‌کنند ذخیره‌سازی نفت خام آمریکا در هفته منتهی به سوم ماه مه (جمعه، ۱۴ اردیبهشت‌) حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه کاهش یابد.

در همین حال، اقدام عربستان سعودی برای افزایش قیمت‌های رسمی فروش نفت خام برای عرضه به مشتریان آسیایی، شمال غرب اروپا و مدیترانه در ماه ژوئن سبب افزایش قیمت‌ها شد که نشان‌دهنده افزایش تقاضای نفت در تابستان امسال خواهد بود.

دیگر خبرها

  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • افشاگری جدید یک نماینده مجلس درباره دریافت خودرو فیدلیتی توسط نمایندگان
  • واردات خودرو باید شتاب پیدا کند!
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • حمله رژیم صهیونیستی به رفح قیمت نفت را افزایش داد
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق و توقیف ۴۰۰۰ خودروی شوتی در یک سال
  • آماده‌باش چین برای شراره‌های خورشیدی
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟