Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@04:50:34 GMT

چرایی کمبود بنزین سوپر در جایگاه‌های سوخت

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۸۵۹۱

چرایی کمبود بنزین سوپر در جایگاه‌های سوخت

علی اصغر عباسی مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در مورد گلایه‌های مردم از کمبود بنزین سوپر در جایگاه‌های سوخت، بیان کرد: ‌نمی‌توان گفت که کمبود بنزین سوپر داریم، زیرا در حال توزیع آن در سطح کشور هستیم، اما هر کالایی، تابع عرضه و تقاضاست.

او افزود: متاسفانه به دلیل اختلاف قیمتی که بنزین سوپر با بنزین معمولی یا سهمیه‌ای دارد و این بنزین، یک بنزین تک قیمتی به قیمت ۳۵۰۰ تومان است، میزان تقاضا برای آن در سطح کشور پایین آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی ضمن اشاره به این که در حال حاضر، میانگین مصرف روزانه بنزین سوپر در کشور، تنها معادل یک میلیون لیتر و در تهران معادل ۵۰۰ هزار لیتر است، ادامه داد: چون استقبال لازم وجود ندارد، طبیعتاً میزان فروش آن نیز در جایگاه‌ها به نسبت پایین آمده؛ زیرا بحث طول دوره نگهداری فرآورده در جایگاه‌ها نیز مطرح است.

سهمیه جایگاه‌های سوخت و خودروهای دیزلی بر مبنای میزان مصرف تعیین می‌شود

او همچنین در مورد تامین نفت گاز (گازوئیل) مورد نیاز شبکه حمل و نقل کشور نیز توضیح داد: عرضه فرآورده‌های نفتی در تمام کشور به ویژه در بخش حمل و نقل، به صورت یک زنجیره است. در تمامی راه‌های ارتباطی کشور، نقاط عرضه‌ای را تحت عنوان جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی داریم و هر خودرو یا وسیله‌ای که به آن‌ها مراجعه کند، می‌تواند سهمیه خود را دریافت کند.

مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: مصرف کنندگان در برخی از این جایگاه ها، شامل دو گروه محلی اطراف نقطه عرضه و مصرف کنندگان عبوری هستند. بنابراین، در طول سالیان متمادی مشخص شده که هر جایگاه، روزانه چند هزار لیتر فرآورده عرضه می‌کند.

او در ادامه بیان کرد: از طرف دیگر، پس از اجرای طرح سهمیه بندی، عرضه نفت گاز (گازوئیل) بر مبنای طرح پیمایش به کارت خودرو‌های دیزلی اضافه می‌شود؛ یعنی، هر خودرو دیزل، معادل کارکرد خود در ماه گذشته، سهمیه دریافت می‌کند. سهمیه این خودرو‌ها معمولاً در هر ماه، طی دو نوبت شارژ می‌شود؛ یعنی یکبار در ۱۵ روز اول ماه، و بار دیگر در ابتدای ماه بعدی.

این مقام مسئول اظهار کرد: یعنی اگر یک خودرو فعالیت بیشتری داشته باشد، طبیعتاً سهمیه بیشتری می‌گیرد؛ بنابراین، سوخت بر مبنای میزان فروش جایگاه‌ها عرضه می‌شود و معمولا از نظر تامین سوخت نفت گاز (گازوئیل) در جایگاه‌ها مشکلی وجود ندارد./ باشگاه خبرنگاران

منبع: فردا

کلیدواژه: جایگاه های سوخت کمبود بنزین سوپر فرآورده های نفتی جایگاه ها بنزین سوپر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۸۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای

عرفان خسرویان در گفت و گو با خبرنگار مهر درباره جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: جذب هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای از طریق فراخوان وزارت علوم انجام شده و تابع قوانین و سیاست‌های وزارت علوم است.

وی ادامه داد: منتها چون دانشگاه فنی و حرفه ای در زیرنظام مهارتی قرار دارد علاوه‌ بر شرایط عمومی که در فراخوان‌ها وجود دارد یک آزمون تخصصی نیز در دانشگاه وجود دارد که متقاضیان هیات علمی دانشگاه فنی‌حرفه‌ای باید این آزمون‌های تخصصی را هم بگذرانند تا جذب دانشگاه شوند.

وی درباره سهمیه جذب در دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: سهمیه دانشگاه در فراخوان قبلی جذب ۶۰ نفر بود و این سهمیه خیلی ناچیز است پیگیر افزایش آن هستیم تا کمبود عضو هیات علمی در این دانشگاه را جبران کنیم.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: تقریبا خروجی هیات علمی ما که سال گذشته بازنشسته شده اند حدود هفتاد الی هشتاد نفر هستند که قاعدتاً طبق استانداردها باید این سهمیه افزایش پیدا می‌کرد ولی در مجموع در سازمان اداری استخدامی سهمیه جذب دانشگاه محدود است این مشکل وجود دارد و به‌دنبال اصلاح آن هستیم.

وی ادامه داد: همه قوانین و مقررات کشور می‌گوید که چه به‌لحاظ نیروی انسانی چه به‌لحاظ ساختار و چه به‌لحاظ زیرساخت مطابق اسناد برنامه توسعه کشور باید دانشگاه فنی‌حرفه‌ای کشور توسعه پیدا کند حالا ممکن است یک مقاومت هایی در بخش‌های اجرایی وجود داشته باشد که امیدواریم با جلسات کارشناسی این‌ها برطرف شود این اتفاق بیفتد و هرم منابع انسانی ما اصلاح شود تا بتوانیم این کمبود نیرو را جبران کنیم.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: ضریب هیات‌علمی در دانشگاه ما یک به 180 است و حداقل نیاز به جذب یک هزار عضو هیات علمی دیگر در دانشگاه داریم، مقدمات آن از طریق وزارت علوم و سازمان اداری استخدامی درحال فراهم شدن است اگر یک هزار عضو هیات علمی دیگر به دانشگاه اضافه شود ضریب ما یک به 100 شده و اصلاح می‌شود درحال‌حاضر 700 عضو هیات علمی داریم و بیست و یک هزار نیروی حق تا تدریس با دانشگاه همکاری می‌کنند.

کد خبر 6097934

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفت گاز در کردستان
  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • توقیف ۳۴ دستگاه شوتی با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی قاچاق سوخت، برای مدیرعامل واحد تولید فرآورده‌های نفتی
  • کشف ۲۷ میلیون لیتر بنزین قاچاق
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!