Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعضی از پالایشگاه‌های هندی ناچار شده اند تعمیرات در تاسیساتشان را به تاخیر بیاندازند زیرا افزایش موارد کرونا در این کشور باعث شده کارگران پالایشگاه به خانه هایشان فرار کنند یا بیمار شوند.

بلومبرگ به نقل از منابع آگاه گزارش کرد شرکت‌های بهارات پترولیوم و ایندین اویل که در میان بزرگترین پالایشگرهای نفت هند هستند، تعطیلی برنامه ریزی شده تاسیسات خود را به دلیل کمبود کارگر به تعویق انداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند رکورد روزانه بالای مبتلایان جدید به کووید ۱۹ را گزارش کرده که روز دوشنبه به ۳۵۳ هزار نفر رسید. بیمارستانهای این کشور توان پاسخگویی به حجم بالای مراجعان را ندارند و به نظر می رسد مهار شیوع بیماری غیرممکن شده است. در نتیجه این تحولات، بسیاری از صنایع با کمبود نیروی کار روبرو شده اند و کارگران مهاجر از ترس یک قرنطینه دیگر، شهرها را ترک می‌کنند و این وضعیت باعث وخیمتر شدن کمبود نیروی کار شده است.

افزایش آمار ابتلا در هند و چشم انداز تیره و تار آن، قیمتهای نفت را هم تحت فشار کاهشی قرار داده است. هند یکی از بزرگترین واردکنندگان نفت جهان است و برای تامین ۸۰ درصد نیازهای داخلی به واردات متکی است. با این حال با میلیونها نفری که بیمار شده اند، دورنمای اقتصاد این کشور که پیش از موج اخیر شیوع کووید ۱۹ روند بهبود مطلوبی را نشان می داد، به یکباره تغییر کرده است.

طبق برآورد شرکت مشاوره FGE، تقاضای هند برای بنزین ۱۰۰ هزار بشکه در روز در آوریل و بیش از ۱۷۰ هزار بشکه در روز در ماه مه کاهش خواهد یافت. مجموع فروش بنزین هند در مارس حدود ۷۴۷ هزار بشکه در روز بود. تقاضا برای دیزل که حدود ۴۰ درصد از فروش سوختها را تشکیل  می‌دهد و حدود ۱.۷۵ میلیون بشکه در روز است، ممکن است در آوریل به میزان ۲۲۰ هزار بشکه در روز و در ماه مه ۴۰۰ هزار بشکه در روز افت کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بلومبرگ پیشتر گزارش کرده بود مجموع مصرف بنزین و دیزل هند ممکن است ماه میلادی جاری در نتیجه افزایش موارد بیماری، ۲۰ درصد کاهش پیدا کند. این کاهش مصرف به کاهش نرخ تولید پالایشگاهی و رشد ذخایر نفت هند منجر  می‌شود و به نوبه خود واردات این کشور در ماههای آینده را کاهش خواهد داد.

برچسب هاتقاضای بنزین کرونا هند

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: تقاضای بنزین کرونا هند آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو هزار بشکه در روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!

علی خضریان درباره معضل کارگاه‌های غیرمجاز تفکیک پسماند در اراضی کشاورزی ری، اظهار داشت: موضوع ساماندهی تفکیک زباله را بار‌ها از شهردار تهران و استاندار تهران پیگیری کردم، زیرا که در صورت اجرای طرح جمع‌آوری و تفکیک پسماند از مبدأ، مشکل انتقال پسماند به روستا‌های ری برطرف خواهد شد.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه پسماند تهران موضوعی پیچیده، حساس و متکثر است، افزود: یکی از دلایل اصلی معضل پسماند رانت و فسادی است که پشت مافیا پسماند وجود دارد.

نماینده مردم تهران در ادامه گفت: در حال حاضر شرکت‌های خصوصی، پیمانکارها، واسطه‌ها و برخی مدیران شهرداری سالانه در حدود ۶ هزار میلیارد تومان از محل تفکیک پسماند درآمد کسب می‌کنند.

خضریان با بیان اینکه باند بزرگی در حوزه پسماند تهران وجود داد که می‌بایست در خصوص آن تصمیم‌گیری ملی انجام شود، تصریح کرد: در شهرداری عوامل ذی‌نفعی حضور دارند که اجازه نمی‌دهند معضل پسماند حل شود و یا MRF در تهران راه‌اندازی شود، زیرا که با راه‌اندازی این طرح درآمد کلانی از دست مافیا خارج می‌شود.

وی تأکید کرد: براساس شواهد موجود، چون برخی مدیران میانی شهرداری در این موضوع ذینفع هستند، هیچ‌گاه تصمیم‌گیری اساسی در این موضوع انجام نمی‌گیرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در ادامه گفت: در مقطعی اعلام شد که شهرداری قصد اجرای تفکیک پسماند در مبدأ و جمع‌آوری پسماند به شیوه MRF را در شهر تهران دارد، اما طرح شکست خورد و تعطیل شد، در صورتی که اگر اصولی و دقیق اجرایی می‌شد، دیگر معضل تفکیک پلاستیک در اراضی کشاورزی ری را شاهد نبودیم.

وی افزود: در طرح MRF، شهر تهران به ۸ پهنه تقسیم می‌شد و در هر پهنه نیاز به مرکز کوچکی برای تفکیک سطحی وجود داشت که در نهایت پسماند ورودی به آرادکوه نیز تفکیک شده و کاهش یافته به این منطقه منتقل می‌شد.

خضریان در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تفکیک زباله در مبدأ در استان اصفهان به صورت بسیار موفق اجرایی شده که کمکی نیز برای اقتصاد خانواده‌ها محسوب می‌شود، اما در تهران دست‌های پشت پرده‌ای در کار است که اجازه به ثمر رسیدن این طرح را نمی‌دهد.

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی نفت بالارفت
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۲۰ |برنت ۸۳ دلار و ۸۱ سنت شد
  • عرضه بیش از ۲۴ محصول متنوع پالایشگاه آبادان در بورس
  • پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲
  • تولید ۱۵ میلیون لیتری بنزین در پالایشگاه آبادان
  • طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ |برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید