Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@02:30:36 GMT

مردم ونزوئلا برای رسیدن بنزین ایران لحظه‌شماری می‌کنند

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۲۸۸۵

مردم ونزوئلا برای رسیدن بنزین ایران لحظه‌شماری می‌کنند

رویترز نوشت علی رغم فشار آمریکا برای نرسیدن محموله بنزین ایران به ونزوئلا و القای مقامات این کشور که مردم ونزوئلا، بنزین ایران را نمی خواهند، مردم این کشور منتظر رسیدن این محموله ها هستند چراکه زندگی شان در اثر کمبود بنزین مختل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رویترز، علی رغم واکنش های امریکا به محموله بنزین ایران به مقصد ونزوئلا، مردم این کشور در پمپ های بنزین در پایتخت این کشور فارغ از اینکه چگونه این سوخت به کشورشان برسد، منتظر هستند، باک های خودروهای خود را پر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ایران و ونزوئلا، هر دو عضو اوپک و از مخالفان آمریکا هستند. یک مقام دولت ترامپ هفته پیش گفته بود این محموله که با 5 نفتکش در راه ونزوئلا است مورد استقبال قرار نگرفته است.

برخی از سیاست مداران مخالف در ونزوئلا به علت نگرانی در مورد ارتباطات دولت نیکلاس مادورو با ایران، در مورد این محموله انتقاد کرده بودند.

اما مردم ونزوئلا مانند فرانکلین لوزاردو، مدیر یک رستوران در ونزوئلا که در دوران قرنطینه برای ارسال غذا به مشتریان با مشکل مواجه شده می گویند به دست آوردن بنزین برایش مهم است.

لوزاردو 56 ساله در پمپ بنزینی در شرق کاراکاس به رویترز گفت: «مهم نیست این بنزین از کجا می آید. بدون بنزین، خودروها متوقف می شوند و نانی بر سر سفره مردم نیست.»

کمبود بنزین در ماه های اخیر به علت فشار آمریکا به تامین کنندگان شدید شده است. این اقدام بخشی از فشار حداکثری به دولت مادارواست که در آستانه یک فروپاشی اقتصادی قرار دارد.

کرنوموتو آلوارز، پرستار بازنشسته 61 نیز می گوید: «ما نباید به واردات بنزین از ایران پایان دهیم.»

کمبود بنزین، بر ارسال مواد غذا و رسیدن دکترها به بیمارستان نیز تاثیر گذاشته است.

کارمن ریورو، اقتصاددان 35 ساله می گوید: «برای من مهم نیست که بنزین از ایران بیاید. فقط آن را بگیریم... بدون بنزین، توزیع مواد غذا مختل می شود و مردم نمی توانند کار کنند.»

منبع: دانا

کلیدواژه: بنزین ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۲۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین

حسن کریمی سنجری کارشناس خودرو و مدیر پروژه خودروهای برقی وزارت صنعت معدن و تجارت در گفت وگو با خبرنگارمهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و نقش خودروهای داخلی در بروز این مسئله گفت: تقریباً ۱۰۰ درصد خودروهایی که استفاده می‌کنیم خودروهای فسیل سوز هستند و ما جز کشورهایی هستیم که توسعه خودروهای سبز و استفاده کننده از سوخت غیر فسیلی خیلی کم در کشور ما اتفاق افتاده است.

وی در ادامه بیان کرد: مثلاً خودروهای برقی خیلی کم در کشور ما توسعه پیدا کرده است ولی در کشوری مثل چین ۱۰۰ درصد ناوگان حمل و نقل شهری مثل اتوبوس‌ها برقی هستند و از این منظر آنها توسعه یافتگی ۱۰۰ درصد را دارند ولی در کشور ما این اتفاق رخ نداده است.

کریمی سنجری ادامه داد: مسئله دیگری که داریم این است که ما خودروی فرسوده زیاد داریم. مصرف بنزین خودروی‌های فرسوده بیشتر از یک خودروی غیر فرسوده است. علاوه بر این خودروهای غیر فرسوده تکنولوژی قدیمی دارند و خودروهای جدید یک تحول در تکنولوژی موتورشان اتفاق افتاده است با اینکه ما فاصله‌ای زیاد با دنیا از حیث تکنولوژی موتور داریم با همین نگاه در مقایسه با خودروهای فعلی خودروهای فرسوده ما مصرف بالایی دارند.

وی در ادامه بیان کرد: نکته بعدی تأثیر گذار در ناترازی بنزین این است که قیمت سوخت در کشور نا خیلی پایین است بر اساس اعلام شرکت پخش و پالایش ۲۵ هزار تومان قیمت تمام شده بنزین است در حالی که بنزین را چیزی بین هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار تومان به مردم تحویل می‌دهیم و خیلی انگیزه‌ای برای صرفه جویی در سوخت برای مردم وجود ندارد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه نفوذ کم خودروهای سبز، وجود خودروهای فرسوده و میانگین مصرف بالای سوخت در خودروهای موجود در کشور و قیمت پایین بنزین باعث شده که خیلی انگیزه‌ای برای مدیریت مصرف بر بنزین در کشور وجود نداشته باشد.

این کارشناس خودرو ادامه داد: راه کار غلبه بر این ناترازی این است که دو اقدام مهم انجام دهیم ابتدا اینکه خودروهای برقی در کشور به عنوان یک موضوع مهم مورد توجه سیاست گذاران به ویژه وزارت نفت و وزارت نیرو قرار بگیرد و کمک کنند که خودروهای برقی در کشور توسعه پیدا کنند اما از مسیر درست آن یعنی زیر ساخت آن فراهم شود و ارگانی که جز وظایف آن باشد اقدام به واردات خودروی برقی کند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر شرکت‌های خودروساز باید اقدام به واردات این خودروهای برقی کنند و آنها را جایگزین خودروهای فسیلی کنند و هدف گذاری کنیم که در ۵ سال آینده ناوگان حمل و نقل شهری با کمک وزارت نیرو، وزارت نفت و صنعت خودروسازی برقی کنیم.

کد خبر 6100069 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • برزیل و ونزوئلا حمله رژیم صهیونیستی به رفح را محکوم کردند
  • ادعای مهندسی معکوس سلاح کلیدی آمریکا در ایران
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • اعتراض به شهردار استانبول در مترو برای تروریستی خواندن حماس
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران