Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویترز نوشت علی رغم فشار آمریکا برای نرسیدن محموله بنزین ایران به ونزوئلا و القای مقامات این کشور که مردم ونزوئلا، بنزین ایران را نمی خواهند، مردم این کشور منتظر رسیدن این محموله ها هستند چراکه زندگی شان در اثر کمبود بنزین مختل شده است.

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، علی رغم واکنش های امریکا به محموله بنزین ایران به مقصد ونزوئلا، مردم این کشور در پمپ های بنزین در پایتخت این کشور فارغ از اینکه چگونه این سوخت به کشورشان برسد، منتظر هستند، باک های خودروهای خود را پر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران و ونزوئلا، هر دو عضو اوپک و از مخالفان آمریکا هستند. یک مقام دولت ترامپ هفته پیش گفته بود این محموله که با 5 نفتکش در راه ونزوئلا است مورد استقبال قرار نگرفته است.

برخی از سیاست مداران مخالف در ونزوئلا به علت نگرانی در مورد ارتباطات دولت نیکلاس مادورو با ایران، در مورد این محموله انتقاد کرده بودند.

اما مردم ونزوئلا مانند فرانکلین لوزاردو، مدیر یک رستوران در ونزوئلا که در دوران قرنطینه برای ارسال غذا به مشتریان با مشکل مواجه شده می گویند به دست آوردن بنزین برایش مهم است.

لوزاردو 56 ساله در پمپ بنزینی در شرق کاراکاس به رویترز گفت: «مهم نیست این بنزین از کجا می آید. بدون بنزین، خودروها متوقف می شوند و نانی بر سر سفره مردم نیست.»

کمبود بنزین در ماه های اخیر به علت فشار آمریکا به تامین کنندگان شدید شده است. این اقدام بخشی از فشار حداکثری به دولت مادارواست که در آستانه یک فروپاشی اقتصادی قرار دارد.

کرنوموتو آلوارز، پرستار بازنشسته 61 نیز می گوید: «ما نباید به واردات بنزین از ایران پایان دهیم.»

کمبود بنزین، بر ارسال مواد غذا و رسیدن دکترها به بیمارستان نیز تاثیر گذاشته است.

کارمن ریورو، اقتصاددان 35 ساله می گوید: «برای من مهم نیست که بنزین از ایران بیاید. فقط آن را بگیریم... بدون بنزین، توزیع مواد غذا مختل می شود و مردم نمی توانند کار کنند.»

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: ونزوئلا آمریکا بنزین ایران هشدار ایران به امریکا تحریم بنزین ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۲۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند

خبرگزاری رویترز گزارش کرد اگر قطعنامه مربوط به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تصویب شود، دولت آمریکا ممکن است تمامی بودجه‌ها برای آژانس‌های این سازمان را به حالت تعلیق دربیاورد.

به گزارش ایسنا، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  •  دانشگاه علوم پزشکی زنجان توان رسیدن به جایگاه واقعی خود را دارد
  • رفع ناترازی بنزین در گرو کوتاهی دست سودجویان
  • کولیوند: ایران جزو ۵ کشور برتر در امدادرسانی است
  • ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است
  • ادعای مضحک وزیر دفاع آمریکا درباره ایران
  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • برزیل و ونزوئلا حمله رژیم صهیونیستی به رفح را محکوم کردند
  • ادعای مهندسی معکوس سلاح کلیدی آمریکا در ایران
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!